Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-08@12:30:58 GMT

دلنوشته یک رزمنده مدافع حرم خطاب به حاج قاسم

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۴۴۸۳۶

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، یکی از رزمندگان مدافع حرم، همزمان با آزادسازی ارتفاعات سوق‌الجیشی «العیس»، دلنوشته‌ای را خطاب به سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نوشته که در اختیار خبرنگار فارس قرار گرفته و بدون دخل و تصرف، منتشر می‌گردد:

بسم الله القاصم الجبارین

در شامگاه 19 بهمن‌ماه، با یاد سردار حاج قاسم سلیمانی به قدمگاه و سجده‌گاه مقدس وی و مکان پرپر شدن شهدای مظلوم مدافع حرم، به ارتفاعات سوق‌الجیشی «العیس» در جنوب حلب رسیدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سردار سفرکرده و امیر فراموش‌نشدنی! ما در شبانگاهی پا بر این ارتفاعات گذاشتیم که تو در میان ما نیستی و در جمع شهداء، در جوار الله، هرگز دست از یاری ما بر نداشتی. شب سوم عملیات در منطقه خان‌طومان، بعد از نماز صبح، دردِ ‌دل‌های‌مان را با تو نجوا کردیم. حرف دل را باید به صاحب‌دل گفت و ما که سال‌ها در رکابت جنگیده بودیم در فراقت با دلی شکسته با تو حرف زدیم.

حرف‌های ما با تو طلب یاری بود و نه قصد گله! حرف‌های یک سرباز با فرماندهش. فرماندهی چون تو که همیشه در تنگناهای جنگ پناه‌مان بودی.

بعد از نماز صبح خوابیدم. در خواب در دامنه تپه‌ای پر از درختان سرو نشسته بودم. تپه در اشغال دشمن بود. تو از راه رسیدی و با عجله می‌خواستی به بالای تپه بروی؛ خواستیم مانعت شویم ولی اصرار به رفتن داشتی. شاخه درخت سروی را شکستیم و برایت پوششی درست کردیم که به گمان ما از دید دشمن در امان باشی. تو بی‌معطلی به سمت تپه حرکت کردی؛ به سمت دشمن.

از خواب پریدم. با عرقی از شرم، گفتم شهید عزیز! امیر من! می‌دانم تنهای‌مان نخواهی گذاشت.

سربازان حاج قاسم در اوج مظلومیت و سختی، عملیاتی را با رمز «یا زهراء(س)» در ایام شهادت بی‌بی دو عالم آغاز کردند این عملیات در منطقه جنوب غربی حلب انجام شد. طی این عملیات رزمندگان توانستند در چندین مرحله از پادگان خان‌طومان (مستودعات خان‌طومان)، مقتل شهید جواد الله‌کرم به شهرک خان‌طومان، مقتل شهدای لشکر 25 کربلا برسند و در مرحله بعد از ارتفاعات مهم حِزمِر و بریج، مقتل شهدای مظلوم فاتحین و شهید ابوامیر عبور کرده و در راه خود به منطقه قَراصی، قتلگاه شهید ابراهیمی برسند و منطقه دفاعی بسیار سخت خلصه، مقتل شهید رضا خرمی و ده‌ها شهید زینبی و فاطمی و حزب‌اللهی را از دست تروریست‌ها آزاد کنند. مجاهدین پس از عبور از زیتان، مقتل شهید اصغر پاشاپور به سمت «العیس» قدمگاه و سجده‌گاه شهید سلیمانی و دیگر شهدای مظلوم برسند.

سرانجام در شامگاه وفات حضرت ام‌البنین(س) پیروزی کامل در این عملیات محقق شد و به اهداف مورد نظر دست یافتیم. در این عملیات با حداکثر ده‌ها نفر از نیروهای پاسدار، حزب‌الله، زینبیون و فاطمیون و با مشارکت صدها نیروی مردمی سوری مهم‌ترین منطقه از تصرف دشمن آزاد شد و یک تیپ از نیروهای مهاجرین جبهة‌النصرة شامل ازبک‌ها، تاجیک‌ها و ترکیه‌ای‌ها کاملاً نابود شدند.

اما دردناک این‌که این عملیات پیروزمندانه که با شهادت مجاهدان دلیری همچون اصغر پاشاپور و بسیاری دیگر به نتیجه رسید مورد حملات ناجوانمردانه عده‌ای از خودی‌ها قرار گرفت. ما بهت‌زده در صحنه نبرد، خبرها و تحلیل‌هایی را می‌شنیدیم و می‌خواندیم که که از تیرهای دشمن زهرآگین‌تر بود. کسانی که در هزارتوی فضای مجازی پناه گرفته‌اند و عملیاتی به این وسعت را ارزیابی و تحلیل می‌کنند. کانال‌ها و صفحه‌ها و آدم‌های مجازی که این عملیات فاتحانه بزرگ را به باد انتقاد گرفته‌اند و از آنجا برای فرماندهان میدان که هنوز خون و عرق‌شان خشک نشده است، تعیین تکلیف می‌کنند.

من، سرباز کوچک این میدان، اگر تکلیف دفاع از این مجاهدان مظلوم مدافع حرم را نداشتم هرگز دست به قلم نمی‌بردم. حالا خطابم با این تحلیلگران یک عملیات واقعی است که: اتق الله! از خدا بترسید. اگر می‌خواهید اظهار نظر کنید حرفی نیست اما چنین بی‌پروا در حق شهداء و مجاهدین مظلومی که در هیچ یک از سیاست‌های رنگین شما جای ندارند جفا نکنید. ما مجاهدین جبهه حضرت زینب(س)، شکایت خود را نزد خدا می‌بریم و کنار ضریح ام‌المصائب(س)، از تیغ طعنه‌های ناجوانمردانه شما شکایت ‌می‌کنیم.

خدا را شکر که ما و شهدای ما را عزیز داشت خدا را شکر که به حرمت شهید سلیمانی و مدافعین پاک زینبی، فاطمی و حزب‌الله سلحشور و پاسداران مظلومی چون اصغر پاشاپور خدا ما را بردشمنان پیروز کرد.

ما نه رسانه داریم که از خودمان دفاع کنیم و نه قرار است دست به دفاع بزنیم چون خدا فرمود: «إن‌اللهَ یُدافعُ عن الذین آمنوا» (آیه 38 سوره حج)؛ خدایا تو شاهدی این عملیات را که دستور و توصیه فرمانده شهیدمان حاج قاسم سلیمانی بود با تمام نیرو‌ و توان‌مان پیش بردیم و به هدف پیروزی رساندیم و اکنون تو خود کفیل و ولیّ مایی.

خدایا روز قیامت ما را در مقابل اهل بیت(ع) و شهدای‌مان و امیر شهید جبهه مقاومت «قاسم سلیمانی» شرمنده نگردان.

و ما النصر الا من عندالله العزیز الحکیم ( آل عمران 136)

والسلام

رزمنده‌ای از مجاهدین دفاع از حرم/ جبهه جنوب غربی حلب
 

فارس

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: مدافع حرم حاج قاسم دلنوشته حاج قاسم سلیمانی اصغر پاشاپور شهدای مظلوم مقتل شهید مدافع حرم خان طومان حزب الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۴۴۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟

آفتاب‌‌نیوز :

ابوالحسن صفرپور، دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ایجاد گفتمان برای پاسداشت شهدای مدافع کشور، اظهار کرد: وقتی اسم مبارزه با مواد مخدر می‌آید، افکار عمومی به‌سمت معتاد و قاچاقچی و خُرده‌فروش می‌رود، این ادبیات نیاز به تغییر دارد.

شهدای مبارزه با مواد مخدر ناخودآگاه این افکار کوچک را به ذهن متبادر می‌کند. این همه شهید صرفاً برای مبارزه با چهارنفر خُرده‌فروش نبوده است؛ لذا این کلمه نیاز به تغییر دارد و برهمین اساس نیاز بود تا گفتمان شهدای مدافعان جان طراحی شود.

وی افزود: وقتی قرار است روایت جدیدی را مطرح کنید، نیاز به کلمه‌ی جدید و به بازتعریف دارید. حضرت امام (ره) کلمه‌ی مستضعف را درست کردند. مستضعف را در مقابل مستکبر قرار دادند. کلمه‌سازی کردند. در رابطه با جنگ تحمیلی، عنوان دفاع مقدس را برگزیدند. این کاری بود که حضرت امام انجام دادند. یعنی یک ادبیات جدید وارد جامعه کردند. برای موفقیت در این مسیر، در این مبارزه دائمی و حضور جانانه مقابل دشمنان قسم‌خورده بشریت، به واژه‌های جدید نیاز است. واژه‌ای که همه معتقدان به اسلام، معتقدان به ایران و صاحبان وجدان با هر عقیده‌ای، آن را بپذیرند و در صف مبارزه حاضر شوند. عمق استراتژیک نظام دقیقاً همین‌جاست.

پیشنهاد تغییر نام شهدای مبارزه با مواد مخدر به شهدای مدافع جان

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: این واژه تازه، می‌بایست جهت‌گیری ما را از‌ایستادگی جلوی چهار نفر معتاد یا قاچاقچی، فراتر ببرد. باید تلاش کرد تا همه انسان‌ها در ایران، در کوبا، چین، امریکا، نیجریه، لبنان و... از شر صهیونیست نجات یابند. به همین‌خاطر به‌جای شهدای مبارزه با مواد مخدر بگوییم «شهدای مدافع جان». فعالان و مؤثران این حوزه را نیز با نام «مدافعان جان» بشناسیم. این‌ها افرادی هستند که در حال نجات جان آدم‌های سراسر گیتی‌اند. به‌خاطر پیشگیری‌ها، صیانت‌ها و مجاهدت‌های مدافعان جان، بسیاری از افراد معتاد نشدند و سالم هستند. این نیاز به گفتمان‌سازی دارد. تا زمانی که نگاه ما به حوزه مواد مخدر گفتمان تدافعی ذلت و اسارت باشد و گفتمان جهاد و مبارزه در آن ایجاد نشود، افکار عمومی در راه مقاومت عمومی بسیج نخواهند شد. گفتمان ضعف و ذلت را باید فراموش کرد و کنار گذاشت. در این عرصه، ایران اسلامی صاحب‌ایده و رویکرد است.

صفرپور با اشاره به رشادت‌های شهدای مدافعان جان در کشور، عنوان کرد: یک رویکرد کاملاً تهاجمی، ما یک طلبکاری بزرگ از تمام دشمنانی داریم که در کشور ترویج موادمخدر کرده و می‌کنند چرا که جوانان ما را شهید کرده‌اند، برخی در لباس و جایگاه مبارزه با قاچاقچیان، برخی هم با فریب خوردن، در دام افتادن و مظلومیت، عده زیادی هم که هنوز قرار است در این راه منحوس کشته شوند.

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: تعداد شهدا مدافع جان (شهدا مبارزه با مواد مخدر و روانگردان) در تاریخ ۴۵ ساله جمهوری اسلامی ایران ۳۸۶۴ نفر تا پایان سال ۱۴۰۲ بوده است.

استان‌هایی که بیشترین شهید را در راه مبارزه با مواد مخدر داشته اند!

وی به آمار شهدای استان‌ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: به ترتیب سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان رضوی بیشترین تعداد شهدا مدافع جان را دارد. همینطور دستگاه‌های اجرایی که بیشترین تعداد شهید مدافع جان دارند به ترتیب فراجا با تعداد ۳۰۱۷ نفر، سازمان بسیج مستضعفین با تعداد ۴۳۰ نفر، ارتش جمهوری اسلامی با تعداد ۱۴۲ نفر و سایر دستگاه‌ها نیز با تعداد ۲۷۵ نفر شهید را در این راه تقدیم کرده‌اند.

صفرپور درباره برگزاری یادبود شهدای مدافع جان در استان‌های کشور نیز ابراز کرد: یادواره شهدا مدافع جان هم اکنون به صورت استانی در استان‌های تهران، کرمان، چهارمحال و بختیاری، کرمانشاه، کردستان، قزوین، زنجان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و لرستان در حال برگزاری است.

دبیر میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل شورای عالی انقلاب در بخش دیگری از این گفتگو به آمار شهدای مدافع جان در استان‌های کشور اشاره کرد و این آمار تا پایان سال ۱۴۰۱ است.

وی تأکید کرد: ماموریت اصلی این است که ادبیات‌سازی و گفتمان‌سازی منفور‌سازی فرآیند تولید، قاچاق، توزیع و مصرف مواد مخدر و روان گردان صورت بگیرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • رضایت استاندار قزوین از اجرای طرح «دختران حاج قاسم»
  • سلیمانی: اخراج رفیعی درست بود؛ بنیادی‌فر قضاوت بی‌نقصی داشت
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • توصیه جالب رهبر انقلاب خطاب به زائران بیت‌الله الحرام
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • اعزام کاروان دختران حاج قاسم از اصفهان به کرمان